Něco na tom asi bude... - Horová, Ladislava (Pointa, 2022)
Povídky plné překvapení, trapasů i obyčejného štěstí. Příběhy ze života, které se skutečně staly, ač mohou vypadat neuvěřitelně. Na první pohled jsou úplně obyčejná rodina, ale zdání někdy klame. Až bližší seznámení s touhle bandou ukáže, co jsou skutečně zač. Taťka hajný, mamka hajná, tři temperamentní děti, dva poťouchlí jezevčíci a podobně praštění kolegové i přátelé. Není divu, že nemají nouzi o spoustu úsměvných zážitků, ale i trapasů s nečekaným rozuzlením. Hlavně tehdy, když si myslí, že už je nemůže nic překvapit. Omyl. Ve společnosti téhle rodinky se vyplácí být stále ve střehu. Nakladatelská anotace.