Nové příběhy Malého boha a Kruana ; Život s Ábíčkem - Toman, Vlastislav, 1929-2022 (XYZ, 2022)
Završení legendární komiksové ságy - a životní příběh Kruanova tvůrce Vlastislava Tomana, jenž je nedílně spjat s děním kolem časopisu ABC.