Hančina cesta : z Holic až do Svaté země - Sternlicht, Hana, 1930- (CPress, 2022)
Životní dráha Hany Sternlicht, která přežila peklo koncentračního tábora Osvětim a po válce odešla do Izraele. Zároveň se můžeme blíže seznámit s osudy jejích příbuzných (rodina Kačerova a Neumannova).