Doznání rockera : zpěvák Judas Priest vypráví - Halford, Rob, 1951- (Evokace, 2022)
Autobiografické vzpomínání Roba Halforda, zpěváka slavné metalové kapely Judas Priest. Rob Halford (r. 1951) patří bezesporu k největším legendám historie heavy metalu, stejně jako jeho "domovská" kapela, birminghamští Judas Priest. V polovině 70. let se Halford a spol. byli jedněmi z "tvůrců" rozmáhajícího se heavy metalu. Charismatický zpěvák se brzy stal prototypem metalového frontmana, ať už výjimečnými pěveckými schopnostmi, tak i pódiovou image s nepřehlédnutelnými kostýmy, které pak ovlivnily celou další generaci metalových interpretů a vyznavačů. Halford vypráví celý svůj dosavadní příběh - od dětství ve městě Walsall přes hudební začátky a celosvětový úspěch s Judas Priest až po osobní život bohatý na vzlety i pády. Je upřímný, stylový, drsný i vtipný. Vpravdě metalová knížka od ryzího metalisty.