Canisterapie : zvíře v sociálních službách - Tvrdá, Andrea (Plot, 2020)
Kniha se věnuje terapeutické metodě canisterapie. Autorka v ní dává praktické rady, referuje o současné canisterapii a sdílí své praktické zkušenosti s canisterapií, přičemž se zaměřuje na welfare canisterapeutických psů.