Autoškola 2022 - Chmela, David (Albatros Media a.s., 2022)
Veškeré potřebné aktualizace pro rok 2022. Učebnice je určena pro žáky autoškol, běžné řidiče i řidiče referentských vozidel, kteří si potřebují zopakovat pravidla provozu na silničních komunikacích, naučit se nové dopravní značky i předpisy a ověřit své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek. Kniha je doplněna kapitolou o poskytování první pomoci, zásadami bezpečné jízdy a texty z předmětu Ovládání a údržba vozidla. Z obsahu knihy: • bodový systém a sankce za přestupky • Vybrané paragrafy zákona o silničním provozu č. 361/2000 • testové otázky používané ve zkušebních testech • ovládání a údržba vozidla (skupina B, B+E, B1) • aktuální zákony a vyhlášky pro všechny řidiče • otázky ke zkoušce z ovládání a údržby vozidla (sk. C, C1, D, D1, C+E, D+E, C1+E, D1+E) • dopravní značky s komentářem • zásady bezpečné jízdy • zdravotnická příprava s názornými návody pro poskytnutí první pomoci