Jen žádnou paniku : jak zvítězit nad úzkostnými poruchami - Ströhle, Andreas, 1964- (CPress, 2022)
Autoři, odborníci na úzkostné poruchy, přichází s informacemi, které lidem s úzkostí a jejich blízkým pomohou tyto potíže zvládnout.