Jak vyprávět příběhy dětem - West, Silke Rose, 1965- (Kazda, 2021)
Vyprávění příběhů jako ověřený způsob k vytvoření vzájemného pouta mezi rodičem a dítětem. Návody, jak využívat události a objekty z každodenního života, vyprávět pomocí souvislostí, aby příběh posluchače zaujal.