Plevel na talíři : 28 druhů plevelu a jak se ho zbavit anebo si na něm báječně pochutnat : 50 receptů z divokých bylin - Hansch, Susanne (Kazda, 2022)
Autorka sestavila více než 50 receptů z divokých rostlin a dokazuje, že divoké rostliny mají na talíři své místo. Autorka představuje 28 rostlin a ukazuje, jak se jich zbavit pletím, jaké triky na ně platí nebo jak je vypudit ze zahrady. A pokud už se vám na zahradě plevel rozrostl, můžete ho rovnou prakticky zužitkovat v kuchyni. Nakladatelská anotace. Kráceno.