Olší, Nusperg, Růžodol : názvy dřevin v sídelních jménech českých zemí - Dufková, Kristýna (Opera Facultatis philosophicae Universitatis Masarykianae = Spisy Filozofické fakulty Masarykovy univerzity, 2021)
Text shromažďuje česká, moravská a slezská místní jména, jež odrážejí názvy stromů, keřů a polokeřů.