Pokročilá analýza dat v SPSS a AMOS - Soukup, Petr, 1976- (Masarykova univerzita, 2022)
Vysokoškolská učebnice obsahuje teoretické výklady a řešené úlohy, v nichž seznamuje se zadáním a výstupy příslušné analýzy.