Žila jsem s hlavou v oblacích - Karasová, Petra (E-knihy jedou, 2022)
Ema je sedmnáctiletá středoškolačka, která si nerozumí s nevlastním otcem. V době, kdy krize v rodině vrcholí a ona musí odejít z domova na internát, pozná svou první lásku, staršího Michala. Bezhlavě se do něj zamiluje a věří, že on k ní chová stejné city. Je ale její láska opravdu opětovaná? Nebo je všechno úplně jinak?