Patti a hudební nástroje - Mecner, Vítězslav (Albatros, 2022)
Obrázková knížka pro zvídavé děti o hudebních nástrojích. Malá Patti přišla do prodejny hudebních nástrojů pro baskytaru. Ale to by nebyla ona, aby si nezkusila úplně všechno. Elektrickou kytaru, triangl, dokonce i panovu flétnu. Ale ouha! Vysněná baskytara je na ni moc velká? Co si počne? Knížka děti přirozeně seznámí s mnoha hudebními nástroji a ukáže jim, že žádný sen není příliš velký. Nakladatelská anotace. Kráceno.