Letní noci - Nofreeusernames, 1986- (CooBoo, 2022)
Volné pokračování předchozích románů pro dívky "Navždycky" a "Miluji tě. Já vím." Mladými hrdiny jsou tu Charlee, jejímž snem je hrát v muzikálech, a Noah, kterého nemůže vystát. Je to tak ale opravdu? Všichni si myslí, že Charlee vede dokonalý život. S tanečními videi kraluje TikToku, míří za svým snem hrát v muzikálech, a navíc ji obsadili do hlavní role ve školním představení Pomády. Koho by napadlo, že slečna dokonalá trpí úzkostmi a v noci nespí? Sladké sny se jí vyhýbají i kvůli Noahovi, představiteli Dannyho, který se mu dost podobá - obléká se do černé a kašle na pravidla. Charlee ho nemůže vystát, ale letní noci mají svoje nepředvídatelné kouzlo... Nakladatelská anotace.