Záchytný bod - Jelínková, Martina (Fragment, 2022)
Román pro ženy s příběhem Anety, která se po rozchodu s přítelem a vyhazovu z práv stěhuje do Prahy, najde si práci a snaží se začít znovu studovat a najít nový vztah. Aneta se právě nastěhovala do nevalného pražského bytu, rozešel se s ní kluk a vyhodili ji z práv. Teď se její dny skládají z monotónního kolotoče směn v butiku, donáškového jídla a dost pochybných schůzek. Její dospělý život zkrátka vypadá úplně jinak, než jak si ho malovala. Přesto se nevzdává a snaží se zase přiblížit snu o právničině a teplém rodinném krbu. Najde své místo ve světě a smíří se s tím, že máloco vychází podle plánů? Nakladatelská anotace.