Savage Trilogy. - March, Meghan (Baronet, 2022)
První kniha z další série erotických románů americké autorky, hrdinkou je zde Temerance Ransomová. Úspěšná autorka Meghan March představuje krutého prince města, muže, kterého byste nikdy nechtěli potkat. Divoký princ je prvním dílem série, která se odehrává ve stejném prostředí jako Nemilosrdný král. Nakladatelská anotace. Kráceno.