Středoškolské moudrosti - Longauer, Emma (E-knihy jedou, 2022)
Střední škola není jen o studiu, přátelstvích a nezapomenutelných zážitcích. Její neodmyslitelnou součástí jsou i různé hlášky, které vznikly v momentech, kdy se studenti přeřekli, zmýlili nebo jen bez hanby prezentovali svou nevědomost. Pobavte se při čtení vtipných, absurdních, nepochopitelných, podivně logických i nekorektních „moudrostí“ studentů jednoho gymnázia! A protože i vyučující jsou jenom omylní lidé, nechybí ani sbírka hlášek vážených profesorů a ctěných profesorek.