Dostihové pikle - Wodehouse, P. G. 1881-1975 (Vyšehrad, 2022)
Budou-li zábavné příhody Bertieho, jeho obětavého komorníka Jeevese a tetičky Dahlie čtenáři povědomé, není to náhoda. Dílo slavného britského humoristy totiž inspirovalo Zdeňka Jirotku k napsání Saturnina. Bertie Wooster se svým věrným komorníkem Jeevesem odcestuje do městečka Maiden Eggesford, aby si tam léčil nervy vyčerpané nočním životem. Z toho však nic nebude: objeví se tam totiž teta Dahlia, Vanessa Cooková a Orlo Porter, a všichni se na Bertieho chystají s různými prosbami. Zvláště ošemetné je přání tety Dahlie, aby vsadil na jistého dostihového koně. A jako by situace nebyla už dost spletitá díky lidem a jejich vrtochům, je ještě spletitější kvůli vrtochům zvířecím... Nakladatelská anotace.