Hrady a tvrze západních Čech : v rekonstrukcích a retrokresbách - Heřman, Jan, 1955- (CPress, 2022)
Publikace nabízí přehled zajímavých hradů, hradních zřícenin a tvrzí západočeského regionu. Abecedně uspořádaná hesla obsahují informace k historii a stavebnímu vývoji památky. Textová část je doplněna bohatým obrazovým doprovodem - kresebnými rekonstrukcemi, historickými snímky i fotografiemi současného stavu. Obsahuje jak turisticky atraktivní lokality (např. Bečov nad Teplou, Horšovský Týn, Loket, Rabí), tak méně známé, ale zajímavé památky.