Do hlubin : tajemný svět pod vodou s kapitánem Záhadou - Chajda, Radek, 1973- (Pointa, 2022)
Kapitán Záhada na palubě své ponorky proplouvá světovými moři a oceány a navštěvuje zajímavá místa pod hladinou. Poznává krásy podvodního světa i úskalí při jeho objevování.