Výkřiky v temnotě - Coates, Darcy (Fobos, 2022)
Apokalyptický horor australské autorky je druhým titulem volné série Černá zima. Clare a Dorran se snaží zajistit staré rodinné sídlo před hladovými mutanty, kteří osídlili tajné chodby domu, a doufají, že si tím koupí alespoň chvíli klidu. Jejich naděje berou rychle za své v okamžiku, kdy se Clare vysílačkou přihlásí její sestra Bethany. Žije, ale je uvězněná ve svém bunkru a dochází jí kyslík. Oddělují je od sebe stovky kilometrů a krajinu mezi nimi ovládla krvežíznivá, znetvořená monstra. Clare si musí vybrat mezi relativním bezpečím Winterbournu a cestou, kterou nemusejí ani jeden přežít. Když se ale rozhodne zůstat, stane se pouze bezmocným svědkem toho, jak její sestra pomalu umírá. Ať už se rozhodne jakkoli, může se spolehnout na to, že jí Dorran bude vždycky stát po boku. Temný svět kolem je plný tajemství a vyzáblá monstra čekají na svou příležitost. Stačí jediný chybný krok... Nakladatelská anotace.