Reset : jak žít život plný milosti v kultuře vyhoření - Murray, David P., 1966- (Sbor Církve bratrské, 2022)
Autor se v knize věnuje otázce pastorační práce a poslání pastora i v kontextu kultury vyhoření. Obsahuje mnohé zkušenosti i pokyny v kontextu zralé služby Bohu. Na základě vlastní zkušenosti ukazuje v knize zákulisí a pozadí křesťanské služby.