Děkuji, pane Diore : román - Gabriel, Agnès (Domino, 2022)
Román je příběhem mladé ženy, která touží po úspěšné kariéře v proslaveném pařížském módním domě. Celéstine Dufourová se vydává do Paříže, aby unikla před svou minulostí a životem na malém městě. Při hledání práce narazí na inzerát, který ji zavede do domácnosti módního návrháře Christiana Diora. Celéstine ho inspiruje svou přirozenou ženskostí a stane se jeho múzou. Z Diorovy nové kolekce je mezinárodní senzace a Celéstine se ještě více pohrouží do práce v okázalém módním světě. A přestože se kvůli předchozím zklamáním uzavřela před láskou, i na ni čeká vytoužené štěstí. Nakladatelská anotace.