Příběhy květinových víl : tvoření z lučního kvítí - Jarošová, Tereza, 1977- (Fragment, 2022)
Autorská kniha s pohádkovými příběhy, které své vnučce Luně vypráví babička. Pohádky jsou doprovázeny verši o bylinkách. V knížce najdou děti i návody na tvoření inspirované přírodou.