A na mě nikdo nemá čas : jak se cítí a jak to vidí sourozenci lidí (nejen) s autismem - Bittmannová, Lenka (Pasparta, 2018)
Cílem publikace je podpořit rodiče dětí s nějakým hendikepem ve výchově jejich sourozenců a pomoci sourozencům těchto dětí pochopit a tolerovat své bratry a sestry.