Velkým dětem - Hvízdalová, Kořenda (pro Kořendu Hvízdalovou vydalo nakladatelství Cattacan, 2022)
Kniha nabízí cestu ke šťastnému životu prožitému ve zdraví. Prostřednictvím drobných příběhů ukazuje běžný život, plný pochyb, nedorozumění a nedůvěry. Nabízí ale také možnosti, jak se s životními obtížemi vypořádat.