Aha! Rodičovství : jak přestat křičet a začít žít s dětmi v harmonii - Markham, Laura (Kristián Entertainment :, 2021)
Příručka pro rodiče, která se nezaměřuje jen na změnu chování u dětí, ale začíná naopak u rodičů. Publikace přináší rodičům návody, jak emočně zpracovat reakce, aby byli schopni vychovávat děti s empatií, pomocí stanovení zdravých hranic a jasné komunikace. Přístup autorky vychází ze tří základních konceptů, kterým jsou věnovány samostatné části knihy (1. umění seberegulace, 2. napojování se na dítě a vytváření hlubokého vztahu, 3. koučink, nikoli kontrola).