Rodičovština : jak mluvíme s dětmi... ...a jak s nimi mluvit lépe - Lehr, Jennifer, 1969- (Kristián Entertainment :, 2021)
V odvážné příručce americká autorka radí v otázkách komunikace a doporučuje rodičům vědomý přístup k výchově, který je založený na lásce a respektování individuality dítěte. V publikaci se autorka zaměřuje na často používané fráze, které rodiče využívají v jednání s dětmi. Tyto "zakotvené" výchovné věty potom podrobuje kritickému zhodnocení. Slova, která rodič pronese, pomáhají formovat dětskou osobnost, proto doporučuje zamyslet se a popřípadě přehodnotit způsob, jakým s dětmi komunikujeme. Provokativně se staví za myšlenku, že jestliže má být dítě odolné a objevit vlastní potenciál, neměl by se rodič za každou cenu snažit udávat směr a manipulovat se svou ratolestí.