Tvůrčí technické dovednosti - Honzíková, Jarmila, 1958- (Západočeská univerzita v Plzni, 2014)
Monografie uvádí čtenáře do problematiky tvořivosti již u žáků zákl. škol, do teorie i praxe učení tvořivým manuálním dovednostem. Představuje jednotlivé koncepce vyučování a jejich charakteristiku z hlediska tvořivosti.