Děti vybíravé v jídle : základní postupy pro rodiče dětí nejen s PAS - Williams, Keith E., 1963- (Pasparta, 2021)
Příručka je určena rodičům dětí vybíravých v jídle a postupy zde uvedené lze použít jak u dětí se speciálními vzdělávacími potřebami (jako např. s autismem, mentálním hendikepem), tak i u běžných dětí.