Nesmíš všechno vidět tak černě a jiné hloupé řeči - Curtis, Scarlett, 1995-; Franková, Alžběta, 1992-; Exnerová, Nika, 1989- (CooBoo, 2022)
Známé osobnosti odpovídají v esejích na otázku, co pro ně znamená duševní zdraví. Českým příspěvkem přispěla Karolína Meixnerová aka @cojezoe.