Moudrost mnicha : co mě naučil život v lesním klášteře - Lindeblad, Björn Natthiko, 1961-2022 (IN, 2022)
Autor, úspěšný švédský ekonom, sdílí svá svědectví ze života v lesním klášteře v Thajsku a v souladu s buddhistickým učením ukazuje, jak je možné dosáhnout životní harmonie a štěstí.