Energie! : zdravá cesta z labyrintu únavy : jak posílit imunitu, léčit záněty, detoxikovat organismus, uzdravit střeva, chytře jíst a odhalit potravinovou intoleranci - Fleck, Anne, 1972- (Kazda, 2022)
Doktorka preventivní a nutriční medicíny vysvětluje, co všechno může mít vliv na to, že si často připadáme unavení a bez energie. Ve svém programu ukazuje cestu z labyrintu: díky vhodnému stravování, nastavení přiměřeného rytmu, kompenzaci nedostatku živin a posílení imunitního systému v sobě totiž zase dokážeme rozproudit ztracenou energii. Nakladatelská anotace. Kráceno.