Příliv. - Schánělová, Lucie (Pointa, 2021)
Erotický román z prostředí Kalifornie, plný surfařské atmosféry. Nicole postupně odkrývá další temná tajemství surfaře Daniela. V prvním díle se Nicole musela vyrovnat s extrémními změnami. Ztrátou otce a přestěhováním z Aljašky do Kalifornie přišla o svůj starý život. Pak poznala Daniela, který ji okamžitě začal zasvěcovat do pro ni neznámého světa surfování i temné erotiky. Že se topila? To se jen plácala na mělčině. Nyní ji čekají temné hlubiny Danielova života. Můžete očekávat velké návraty, odkrytí nevyřčených tajemství a zvraty, které zamávají životem téměř všem postavám. Nakladatelská anotace. Kráceno.