Jak psi léčí : nejlepší přítel člověka umí být i jeho nejlepším lékem - Goodavage, Maria, 1962- (Mladá fronta, 2022)
Kniha přibližuje terepautické a léčitelské schopnosti psů. Rovněž prozrazuje, jak psi umí pomoci s diagnostikou i vylepšením psychických i fyzických potíží, i to, jak pomahájí lidem s autismem, depresí.