Koruna - pravdy a nepravdy : dešifrovaný kultovní seriál - Lamy, Corentin (XYZ, 2022)
Život královny Alžběty II. a její rodiny v podání populárního seriálu společnosti Netflix přitahuje miliony fanoušků po celém světě. Kolik z kultovního seriálu "The Crown" je ovšem historická realita a kolik čistá fikce? Autoři se rozhodli pustit do podrobného pátrání a konfrontovali seriál - epizodu po epizodě - s reálnými psanými, nafotografovanými a natočenými historickými archivy. Nakladatelská anotace. Kráceno.