Dýmkařská bichle : o vodní dýmce na plné plíce - Kopáček, Jakub, 1994- (CPress, 2018)
Vše o vodních dýmkách, jejich údržbě, tabáku, mixologii a mnoho dalších užitečných informací, bez kterých se žádný dýmkař neobejde. Nakladatelská anotace. Kráceno.