Duchovní instrukce - Da, Adi (Nakladatelství NOOS s.r.o., 2012)
Přímé zkušenosti mistrů z praxe stezky jsou vždy poučné a inspirativní. O to více, jedná-li se o přímé vedení žáků mistry. Například rozhovory s Ramanou Mahárišim jsou nepřekonatelnou studnicí praktických poznatků. Následující překlad je právě o zkušenostech žáků mistrů, kteří se nakonec sami stali mistry. Jedná se ve skutečnosti o dva dopisy, jeden se zkušenostmi žáka ze semináře s mistrem, a následné poučení o praxi. K překladu byl použit zdrojový text Spiritual Instructions Of Swami Muktananda, The Down Horse Press, 1974. Obsah: Úvod překladatele Adi Da Úvod od Adi Da (Franklin Jones) Duchovní instrukce k praxi swamiho Muktánandy Závěr