Lidsko-psí konverzace : jak si vytvořit komunikační signály pro snazší život - Šusta, František, 1976- (Plot, 2021)
Kniha vám ukáže, jak z hrstky slov (ale i jiných zvuků), tónů hlasu, vašich gest a nejrůznějších signálů ze strany psa můžete dát dohromady slovník. Jeho osvojení v rámci tréninku vám pak umožní předávat si se psem komplexnější sdělení, což oceníte zejména v každodenním životě, který s sebou přináší mnohem víc mnohem složitějších situací, než k jakým dochází na cvičišti. Život se psem není totiž jen o jeho výuce v tréninku, ale i o výchově v běžném životě - a tento slovník řeší obojí. Nakladatelská anotace. Kráceno.