V zahradě zášti : příběh černé vdovy z La Porte - Bruce, Camilla, 1976- (Fobos, 2022)
Biografický román o jedné z největších sériových vražedkyň v historii. Při vyprávění se střídá sama vražedkyně Bella se svou sestrou Nellie. Bella přitom přesvědčivě líčí samu sebe coby oběť a popisuje, co ji na její krvavou cestu vedlo. Brynhilda pocházela z chudé norské farmy, kde vyrůstala s dalšími sedmi sourozenci. Ve svých jednadvaceti letech se přestěhovala do Spojených států, aby tu našla lepší život. A podařilo se. Bella, jak si v Americe začala říkat, se provdala, měla děti, s manželem provozovali cukrárnu. Vše se zdálo ideální. Pak ale cukrárna lehla popelem a manžel krátce na to zemřel. Inkasované pojistky byly závratné. A pak se Bella znovu vdala - a manžel znovu zemřel... Poté začali záhadně mizet další muži, kteří se Belle ozvali na její lákavý inzerát: "Zachovalá vdova a majitelka velké farmy... by ráda poznala muže stejně movitého." Bella Gunnessová je známá jako černá vdova z La Porte a je jí přisuzováno minimálně čtrnáct obětí. Dodnes není zcela jasné, jaký byl její konec. I když autorka vychází ze skutečného případu a vyprávění vyznívá velice přesvědčivě, příběh je dokreslován i řadou fiktivních kulis.