Léčivá moc smíchu : smích a zdraví, smích a vztahy, smích a práce, smích a výchova - Nešpor, Karel, 1952- (Vyšehrad, 2022)
Kniha o významu smíchu pro život i pro zdraví. Autor v knize popisuje, jaký má smích význam pro náš život, pro navazování kontaktů, pro lepší komunikaci, překonávání životních překážek a tragédií, pro práci a vztahy na pracovišti, ale také pro naše fyzické zdraví. Jednotlivé kapitoly se zabývají smíchem a humorem, druhy smíchu a jeho vztahem k nejrůznějším oblastem lidské činnosti. Autor dále nabízí praktické způsoby, jak si zlepšit a oživit vlastní život smíchem. Zajímavá, čtivá, dobře srozumitelná a praktická kniha je určena široké čtenářské veřejnosti.