Mám, co jsem si zasloužil : zpráva o zavraždění Rudolfa Slánského a spol. - Kaplan, Karel, 1928-2023 (Hot history, 2022)
Kniha o politických motivech a způsobu přípravy politických procesů v 50. letech 20. století, zejména procesu s Rudolfem Slánským a dalšími komunistickými funkcionáři.