Volající - Barker, J. D. 1971- (Domino, 2022)
Thriller úspěšného amerického autora odehrávající se v New Yorku, jehož hlavními protagonisty jsou rozhlasová moderátorka Jordan a policista Cole. Kontroverzní rozhlasová moderátorka Jordan Briggsová si nebere servítky. Na negativní reakce je zvyklá a nijak ji nepřekvapí, když se jeden z posluchačů rozhodne ozvat. Zakřiknutý Bernie se jí dovolá do ranní show a chce si zahrát hru. Jordan pobaveně souhlasí. Zdánlivě neškodná hra se ale rychle změní ve vražedné běsnění, které oživí stíny dávno pohřbené minulosti. Byla Jordan skutečně schopná jít za slávou přes mrtvoly? A je toho schopná teď? Nakladatelská anotace.