Panny - Michaelides, Alex, 1977- (Motto, 2022)
Kriminální psychologický thriller z prostředí Cambridgské univerzity, který začíná vraždou studentky, členky tajného spolku zvaného Panny. Edward Fosca je vrah. Mariana je o tom přesvědčená. Jenže pohledný a charismatický profesor řecké tragédie je na Cambridgeské univerzitě nedotknutelný. Studenti ho zbožňují, zejména členky tajného studentského spolku nazvaného Panny. A právě z jejich řad vzešla první oběť. Je vážně možné, že by se profesor zaměřil na jednu ze svých studentek? Když se objeví další tělo, Mariana se rozhodne Foscu zastavit - i kdyby ji to mělo stát její vlastní život. Nakladatelská anotace.