Zloděj stínů - Hoyt, Elizabeth, 1970- (Baronet, 2022)
Volné pokračování romantického příběhu odehrávajícího se v Anglii 18. století. Winter Makepeace žije dvojím životem. Dny tráví jako usedlý vedoucí a učitel sirotčince v jedné z nejhorších městských čtvrtí Londýna - v St. Giles. V noci se ale stává jejím maskovaným ochráncem a soudcem - Duchem ze St. Giles. Toto vše je ohroženo, když ho zraněného nalezne znuděná aristokratka, lady Isabell Beckinhallová. Poté se v St. Giles začnou ztrácet malá děvčátka a Winter musí dát v sázku své city i život, aby tomu zabránil. Nakladatelská anotace.