Tušení (možné) budoucnosti - Pospíšil, Zdeněk, 1954- (Epocha, 2022)
Úvahy autora o lidské civilizaci a jejím směřování v kontextu společenských problémů na pozadí technologického, geopolitického, ekonomického, právního, politického či mravního vývoje a rozvoje.