Cesta za štěstím - Bennett, Jenn, 1978- (CooBoo, 2022)
Dívčí román odehrávající se v kulisách Nové Anglie, kam se po několika letech opět vrací Josie. Je potřeba postarat se rodinné knihkupectví. Začínající fotografka Josie strávila polovinu života tím, že se s mámou stěhovaly z jednoho města do druhého. Když se vrátí po dlouhých letech do svého rodiště, historického města v Nové Anglii, aby se tam postaraly o chod rodinného knihkupectví, Josie ví, že to není navždy. Sní o životě na opačném pobřeží a má plán, jak se tam dostat. Neplánovala ovšem to, že se setká s místním rebelem se špatnou pověstí Luckym Karrasem, který je shodou okolností jejím nejlepším kamarádem z dětství. Lucky dá jasně najevo, že s Josie nechce mít nic společného - ale všechno se změní po katastrofickém večírku u bazénu. Když po nedomyšlené pomstě Josie spadne do pořádných potíží, Lucky na sebe neočekávaně všechno vezme. Nakladatelská anotace. Kráceno.