Rudolf Slánský - Chadima, Jan, 1985- (Vyšehrad, 2022)
Životní osudy významného komunistického politika a generálního tajemníka Ústředního výboru Komunistické strany Československa Rudolfa Slánského. Pozornost je věnována rovněž historii této politické strany.