Stíhači nad východní frontou - Brzkovský, Marek, 1972- (CPress, 2022)
Kapitoly přibližují úspěšné stíhací piloty obou válčících stran, legendární letouny a průběh leteckých bojů na východní frontě během druhé světové války.