Ztracena v bílém šumu - Castillo, Javier, 1987- (Vendeta, 2022)
Thriller s detektivní zápletkou od současného španělského autora. New York, rok 1998, největší průvod ke Dni díkůvzdání na této planetě. Uprostřed davu rodičů s natěšenými dětmi se schyluje k tragédi. Jedno klopýtnutí a život Aarona a Grace Templetonových se navždy promění, když se v tlačenici ztratí jejich tříletá dcerka Kiera. Rozbíhá se horečné pátrání po celém městě s jediným výsledkem: v koutě jsou nalezeny Kieřiny vlásky a oblečení. Léta plynou, pátrání se dostalo do slepé uličky, ale v den Kieřiných osmých narozenin kdosi nechá zdrceným rodičům ve schránce videokazetu, na které je v jediné minutě zachycena Kiera, jak si poklidně hraje s domečkem pro panenky. Nakladatelská anotace. Kráceno.